کترینگ رفتاری
logo-top main1_03-e1424338564946 /

راز دورريختني‌ها ؛ بهتر است آن چيزهايي را كه دور مي‌ريزيد، بخوريد

دورریختنی ها
ژانویه 01 2017

راز دورريختني‌ها ؛ بهتر است آن چيزهايي را كه دور مي‌ريزيد، بخوريد

سالن یار

دوهفته نامه راز- فریبا جعفری نمینی: بخشي از مواد خوراكي كه اغلب مردم آن‌ها را دور مي‌ريزند و استفاده نمي‌كنند، اندوخته‌هايي غني از مواد مغذي هستند كه مي‌توانند در تندرستي نقش بسيار مهمي ايفا كنند. برخي از اين مواد خوراكي عبارتند از:

پوست پرتقال

ميزان فيبر موجود در پوست پرتقال بيش از چهار برابر خودِ پرتقال است. همچنين در پوست پرتقال مقادير بسياري تانگرين و نوبي‌لتين، دو نوع از فلاونوئيدهاي مهم وجود دارد كه خاصيت ضدسرطاني، مهاركننده‌ي ديابت و ضدالتهابي دارند. مطالعه و آزمايش بر روي حيوانات آزمايشگاهي، دانشمندان را به اين باور رسانده است كه اين مواد مغذي قادرند LDL (كلسترول بد) را كاهش دهند. مصرف اين مواد به‌طور طبيعي از مصرف قرص‌هاي كاهش‌دهنده‌ي كلسترول نيز مفيدتر است.

چگونه مي‌توان پوست پرتقال را خورد؟

پوست پرتقال را رنده كنيد و آن را به‌صورت خام در سالاد بريزيد. همچنين افزودن پوست پرتقال رنده‌شده به سبزي‌هاي پخته مانند بروكلي و لوبيا سبز نيز طعمي گوارا به آن‌ها خواهد بخشيد. همچنين اگر به ديابت مبتلا نيستيد، مي‌توانيد پوست پرتقال رنده‌شده را در شربت قند بريزيد (اين مواد را با هم نجوشانيد زيرا پوست پرتقال بايد خام مصرف شود) و اين شربت را همراه با بستني يا شكلات ميل كنيد.

ساقه‌ي برگ چغندر

براي مصرف اين سبزي، ساقه‌هاي آن را دور مي‌اندازيم و تنها برگ‌هاي آن را مي‌خوريم. اما مطالعاتي در مؤسسه‌ي تحقيقات و فناوري غذا در آلمان آشكار كرده است كه ساقه‌هاي برگ چغندر مملو از گلوتامين است. گلوتامين نوعي اسيد آمينه است كه مي‌تواند دستگاه ايمني بدن را تقويت و بدن را در ترميم زخم‌ها و آسيب بافت‌ها به‌ويژه پس از جراحي ياري كند.

چگونه مي‌توان ساقه‌ي برگ چغندر را خورد؟

ساقه‌هاي برگ چغندر بافتي به‌نسبت سفت دارند؛ اما شما مي‌توانيد ساقه‌ها را خرد كنيد و همراه با كمي نمك و آب‌ليمو بجوشانيد و از اين عصاره براي تهيه‌ي انواع خوراك استفاده كنيد. به خاطر داشته باشيد كه نبايد بگذاريد اين عصاره همراه با غذا به مدت زياد بجوشد. پس از پايان‌يافتن مراحل پخت، اين عصاره را به غذا بيفزاييد و ميل كنيد. همچنين مي‌توانيد ساقه‌ها را ساطوري كنيد و همراه با سالاد ميل كنيد.

برگ‌هاي كرفس

برگ‌ كرفس پنج برابر ساقه‌هاي آن داراي منيزيم و كلسيم است. اين برگ‌ها منبع غني ويتامين C و فنوليك‌هاست كه هر دو از آنتي‌اكسيدان‌هاي قوي و تركيبات ضدالتهابي بسيار مؤثر به‌شمار مي‌آيند.

چگونه مي‌توان برگ كرفس را خورد؟

برگ‌هاي كرفس را به همراه جعفري ساطوري كنيد و سپس آن را درون سس گوجه‌فرنگي بريزيد و با انواع غذاها مانند مرغ سرخ‌شده، ماهي سوخاري و سيب‌زميني پخته ميل كنيد.

برگ‌هاي كلم بروكلي

مصرف يك وعده از اين برگ‌ها مي‌تواند 90 درصد از ويتامين A مورد نياز بدن شما را تأمين كند. اين در حالي است كه مصرف خود بروكلي تنها 3 درصد از اين نياز را برطرف خواهد كرد.

چگونه مي‌توان برگ‌هاي كلم بروكلي را خورد؟

برگ‌ها را با كمي آب بپزيد و همراه با روغن زيتون، كمي سير و نمك و ماست ميل كنيد.

پوست هندوانه

تحقيقات نشان داده‌ پوست سفيد هندوانه حاوي مقدار بسياري سيترولين، نوعي اسيدآمينه است كه به گشادشدن رگ‌هاي خوني و تسريع جريان خون در بدن كمك مي‌كند.

چگونه مي‌توان پوست هندوانه را خورد؟

پوست سفيد هندوانه را از لايه‌ي بيروني پوست جدا كنيد و در مخلوط‌كن بريزيد. پوست را به شكل پوره‌اي يكدست درآوريد. بر روي اين پوره كمي شربت آلبالو يا آب پرتقال يا هر شربت و آب‌ميوه‌اي كه دوست داريد بريزيد و ميل كنيد.

پوست پياز

پوست كاغذي پياز نسبت به خود پياز حاوي ميزان بسيار بيشتري آنتي‌اكسيدان است. پوست پياز مقدار فراواني كورستين دارد كه مي‌تواند فشار خون را كاهش دهد و از شكل‌گرفتن رسوب در عروق خوني جلوگيري كند.

چگونه مي‌توان پوست پياز را خورد؟

پوست پياز را كمي بجوشانيد. سپس آن را از صافي رد كنيد و اين عصاره را در تهيه‌ي غذا به‌كار بريد. بار ديگر تأكيد مي‌كنيم كه نبايد اين عصاره به مدت زياد همراه غذا بجوشد.


برای درج آگهی در سایت سالن یار و مجله راز با مدیر تبلیغات دو هفته نامه پرتیراژ و قدرتمند”راز” علی نظامی فرد تماس بگیرید. 
شماره تماس : 09194403319

Leave a Reply

Your email address will not be published.